6+ éves gyermekek számára nyitott KIDS Klub rendezvényünk eseti jelleggel a hónap első szombatján délelőtt 10:00 és 12:00 között a Budapest XIII. ker., Victor Hugo utca 11-15. szám alatt. 

 

Részvételi díj: nincs

Kérjük a részvételhez jelentkezz be elérhetőségeinken.

 

 

"Ha nem tudod úgy elmagyarázni, hogy egy 6 éves is megértse, akkor te magad sem érted." - Albert Einstein

 

 

Gyermek cashflow tábor 2018

 

10-12 éves gyermekek részére egy hetes egész napos nyári tábor

 

Időpont: 2018. augusztus 20-24.

Ár: 32.000,- Ft/gyermek

 

CASHFLOW®
Gyermekeknek

 

A befektetés egy gondolkodásmód, egy életforma. Nem helyettesíti az iskolai képzést, a kemény munkát, de olyan rendszer-, munkahelyfüggetlen pénzügyi biztonságot, és így szabadságot adhat, amelyre a modern világban gyermekeinknek a leginkább szükségük van.

 

Gyere, hozd el gyermekedet és kötetlen hangulatú, vezetett játékok segítségével megtanítjuk gyermekedet a könyvelés alapismereteire, az eszközök és források közötti különbségre, megismerkedhet a gazdagok készpénzáramlási mintájával.

 

 

 

 

 

10+ éves gyermekek számára JUNIOR Klub rendezvényünket ajánljuk eseti jelleggel szombatonként délután 14.00 és 17.00 között.     

 

Részvételi díj: 3.750,- Ft / gyermek

 

 

 

Kedves Szülők!

 

Mivel kizárólag a személyre szabott megoldásokban hiszünk, kérjük, hogy mielőtt JUNIOR Klub rendezvényünkre elhozod hozzánk játszani a gyermekedet, legalább egyszer vedd igénybe Családi Pénzügyek Program® elnevezésű konzultációs szolgáltatásunkat. Klikk a linkre!

 

JUNIOR Klub rendezvényünkön első alkalommal részt vevő gyermekek esetén, kérjük, hogy a megfelelő játék-élmény megtapasztalásához legalább 3 rendezvényre előre fizesd be gyermekedet. Ha 3 alkalom után gyermeked úgy dönt, hogy ez őt nem érdekli, akkor talán jobb, ha elfogadjuk a döntését.

 © 2013-2018 Cashflow Klub - Robert T. Kiyosaki elvei alapján

Utoljára módosítva: 2018. 02. 23.

  • w-facebook