top of page

 

DR. SÁRFALVI KRISZTINA

 

1998-ban végeztem az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, 2003-ban pedig másoddiplomát szereztem az ELTE Jogi Továbbképző Intézet Európa Jogi szakjogász képzésén. 2005-ben alapítottam önálló ügyvédi irodámat, amelynek azóta is irodavezető ügyvédje vagyok.  2 gyermekem van. 

 

2012-ben ismerkedtem meg Robert T. Kiyosaki tanításaival. Azóta sokat tanultam, olvastam tőle és másoktól a pénzről, a befektetésekről. Hiszek a folyamatos tanulásban, a jó oktatásban, a jó pedagógusokban, a jó mesteremberekben, a jó diplomában, a felelős értelmiségben, a kemény munkában, az új ötletekben, a hibákban és az újrakezdésekben, a vállalkozásban, a befektetésben, a pénzben és a tényleges anyagi biztonságban. És hiszek a gyerekekben. 

 

Miután  párommal, Lendvai Zsolttal elvégeztük a Robert T. Kiyosaki könyveit és oktató játékait Magyarországon kiadó Bagolyvár könyvkiadó égisze alatt szervezett Cashflow 101 és Cashflow Gyermekeknek játékvezetői képzést, és így hivatalosan is jogosultakká váltunk  helyi Gazdag Papa Klub alapítására, 2012-ben párommal létrehoztuk saját Klubunkat.  

 

Én vezetem a Családi Pénzügyek Programot, a KIDS Klubot és a JUNIOR Klubot. 

 

Sokáig lobbiztam és nagy reményeket fűztem a gyerekpénzügyek a magyar közoktatásba való integrálásáért. A közoktatás erre egyelőre nem elég nyitott. Ugyanakkor azt is látom, hogy jelenleg a közoktatás sem üzenetében, sem gyakorlati megvalósításában nem lenne képes hatékonyan közvetíteni az alapvető pénzügyi ismereteket, megismertetni, sőt megszerettetni a pénz témáját a gyerekekkel. Ezért programunk keretében a család, a szülők bevonása mellett igyekszünk mi elindítani a gyerekeket a pénzkezelés, a befektetések szigorú, kalandos és szerintem egyetlen valódi megoldást biztosító útján. Szívesen látjuk azt is, aki kedvet érez a velünk való együttműködésre.
 

Eszközünk, társunk a kalandozásban a játék, amely képessé tesz minket, hogy védett környezetben átéljük mindazt, amivel a pénzügyi biztonság megteremtése együtt jár.

 

Köszönöm, hogy érdeklődsz a családi és gyermekpénzügyek iránt. 

 

 

 

LENDVAI ZSOLT

 

Közgazdászként végeztem Berlinben, majd MBA diplomát szereztem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem másoddiplomás képzésen. Húsz éve bankárként segítem kis- és nagyvállalkozások fejlődését.

 

2006-ban  találkoztam Robert T. Kiyosaki forradalmi tanításaival,  könyveivel és az oktató játékaival. Tanításait alkalmazva és azóta is folyamatosan tanulva indítottam el saját üzleti vállalkozásomat és  gyakorlatban is foglalkozom befektetésekkel.

 

Párommal 2012-ben elvégeztük a Robert T. Kiyosaki könyveit és oktató játékait Magyarországon kiadó Bagolyvár könyvkiadó égisze alatt szervezett Cashflow 101 és Cashflow Gyermekeknek játékvezetői képzést, majd 2013 szeptemberéig  a Magyar Gazdag Papa Klub egyik kiemelt oktatója is voltam.  2012-ben létrehoztuk saját Klubunkat. Azóta szervezünk itt rendszeresen oktató programokat.

 

Az általam vezetett  CASHFLOW 101,  CASHFLOW TURBO 10 és CASHFLOW 202 intenzív képzések során lépésről lépésre játék és elmélet összhangjában, másokkal együtt egy csapat részeként megtanulod  Robert T. Kiyosaki egyszerű képletét az anyagi függetlenség elérésére.  Arra törekszem, hogy  megtaláld azt a számodra ideális,  örömteli  befektetési tervet, amely  Neked is  lehetővé teheti, hogy kijuthass a  sárga csekkek szorításából, a Mókuskerék csapdájából. 

 

Klubunk banktól, biztosítótól és MLM hálózattól független oktatási tevékenységet folytat. Semmilyen egyéb terméket, szolgáltatást nem értékesítünk ügyfeleink részére, egyik passzív jövedelemforrást sem helyezzünk előtérbe a másik rovására. 

 

Klubunk elkötelezett a folyamatos tanulás, a megfelelő szaktudás, a munkajövedelem értékei mellett, saját képzésünk semmiképpen sem helyettesíti az iskolai oktatást, vagy a kemény munkát.

 

Befektetési tanácsokat többek között azért sem adunk, mert fontosabbnak tartjuk, hogy segítségünkkel megtanulhatsz magad befektetési döntéseket hozni. 

 

Szeretettel üdvözlünk a pénz világában!     Kriszta és Zsolt

bottom of page