top of page

CASHFLOW® 101 (Az alapok)

Mi az a CASHFLOW 101 oktató program?

 

Robert T Kiyosaki és párja Kim Kiyosaki alkotta meg ezt az oktató

programot és a hozzá tartozó oktató eszközt. 

 

A kilencvenes évek első felében befektetésekről és vállalkozások

indításáról tartottak képzéseket. Ekkor fogalmazódott meg bennük,

hogy létrehoznak egy az előadásoknál sokkal hatékonyabb képzési

módszert. Ez lett a CASHFLOW pénzügyi oktató program.

 

A Bagolyvár Kiadó jóvoltából ma már magyarul is mindenki számára

elérhető  ennek az oktató programnak az alapváltozata, a  CASHFLOW 101.

 

Az oktató program megjelenésével párhuzamosan elindult

Sallai Katalin (Robert T. Kiyosaki könyveinek magyar fordítója)  

vezetésével az oktatói képzés is, igy  ma már több helyi Gazdag Papa Klubban is lehetőséged van arra, hogy megismerkedj a programmal és annak tanításaival.

 

Mennyi időmet veszi igénybe a képzés, és mikor lesz a következő?

 

Egy oktató tréning időtartama 4 óra. Mivel a legtöbbünk napközben a Mókuskerékben dolgozik valahol, ezért úgy alakítottuk ki a kurzust, hogy azon munkaidőn kívüli időben is részt tudj venni.  Így minden hónapban egy hétköznap 17:00 és 21:00 óra között van lehetőséged az alapoktatáson részt venni. Egy tréningen  4-8 fő vesz részt. A következő alkalom 2024. június 12.-én lesz 17:00-20:30 között. Helyszin: Budapest VI kerület Révay utca 14.  

 

Mit kapok a  CASHFLOW 101  képzésen?

 

"Egy oktató játék keretében "beülhetsz egy befektetési szimulátorba", és kockázatmentesen kipróbálhatod magad a befektetések világában.  A "szimulátor" mellé kapsz egy képzett, tapasztalt oktatót is, aki segít neked abban, hogy minél hamarabb elsajátísd az intelligens befektetés alapelveit.  

 

A képzés első részében megismered  a szabályokat, amelyek nem csak az oktató játék, de a való életben történő befektetés szabályai is. Megismerkedsz a pénzügyi kimutatás alapjaival, és  megtudod, hogy mi a különbség a szegények, a középosztálybeliek és a gazdagok készpénzáramlása között.

 

A  tényleges szimulációs program időtartama 3 óra.  Ezalatt egy választott foglalkozás szerepébe helyezkedsz. Lehetsz orvos, portás, mérnök, teherautó sofőr, ügyvéd, rendőr, vagy akár pilóta is.  Megkapod a választott foglalkozásod pénzügyi kimutatását, melyet a program során folyamatosan vezetsz.

 

Célod, hogy különböző eszközökbe történő befektetések segítségével passzív jövedelmet hozzál létre. Amikor ez a létrehozott passzív jövedelem meghaladja a kiadásaidat, elérted az anyagi függetlenséget, és már nem a keresett jövedelmedtől függsz, hanem már a befektetéseidből származó jövedelem fedezi a kiadásaidat. A képzett oktató abban segít neked, hogy a szimuláció alatt a leghatékonyabban sajátítsd el az ismereteket, és készség szinten gyakorold be azokat.

 

Mennyibe kerül ez nekem?

 

A tréningen való részvétel 9.500,- Ft. Ez az ár magában foglalja a 4 órás képzést,  és az első alkalommal egy 10 oldalas otthoni munkafüzetet.

 

Miért érdemes többször is  játszanom a CASHFLOW 101 oktató játékot?

 

Emlékszel arra, miként tanultál meg írni olvasni, kerékpározni,  vagy autót vezetni?  Gyakorlással, sok-sok gyakorlással.

 

Természetesen már az első alkalom is sokat fog változtatni a gondolkodásodon, és olyan tapasztalatokra teszel majd szert, amelyre más formában talán csak hosszú évek alatt lenne lehetőséged.  Robert  Kiyosaki szerint legalább 8-10 Cashflow 101 játékban való részvétel szükséges ahhoz, hogy átalalakuljon a gondolkodásod, ezért mi is  azt javasoljuk, mert ez a tapasztalatunk, hogy ha teheted havonta látogasd meg a klubunkat, vagy vegyél részt a CASHFLOW  TURBO 10 (tíz játék két hétvége alatt) képzésünkön.

 

 

bottom of page