top of page

  Befektetői képzéseink

 

Mi nem tőzsdei kereskedést tanítunk,  az olyan kurzusokból szinte már Dunát lehetne rekeszteni. Ezen a 8 alkalmas intenzív képzésen az értékalapú befektetések  elveit és gyakorlatát ismertetjük meg veled. 

Azokat az elveket és gyakorlati módszereket, amelyket olyan befektetők alkalmaznak mint  Warren Buffett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Részvételi díj:119.970 Ft               Klubtagoknak: 79.970 Ft

Befektetés a tőzsdén
 

Ha szeretnél létrehozni egy olyan ingatlan portfóliót, amely a hét minden napján, a nap 24 órájában szinte passzív jövedelmet hoz neked, akkor ott a helyed ezen a a nyolc alkalmas képzésen.

 

Itt megmutatunk neked egy bevált ingatlan-befektetői módszert, amellyel pozitív cashflow-val rendelkező ingatlan vásárlásokat valósíthatsz meg.

 

A képzés során  megtudhatod, hogy miért érdemes most ingatlant vásárolni és részletes útmutatást kapsz arról, hogy milyen teendőid vannak mielőtt belefognál. Megtanítjuk neked, hogy milyen kritériumok alapján válaszd ki és vásárold meg a számodra megfelelő ingatlant, és  milyen módon érhetsz el pozitív készpénzáramlást biztosító bérbeadást.

 

Hasznos információkat és segítséget kaphatsz arról, hogy  a felújítás mely elemei hozzák a legnagyobb megtérülést. Betekintést nyerhetsz abba is, hogy melyek a legolcsóbb eszközök a megvásárolt lakásod átalakítására és  segítséget kapsz az ingatlannal kapcsolatos jogi útvesztőkben való eligazodáshoz is. 

 

Megtanítjuk neked azt is, hogy hogyan válaszd ki és kezeld az ingatlanod bérbevevőit.

 

A képzés  oktatója: Tamás Edina, ingatlanbefektető.

 

Részvételi díj:  119.970Ft         Klubtagoknak:  79.970,-Ft

Befektetés az ingatlanpiacon
bottom of page