top of page

CASHFLOW 202 + (Haladóknak)

Azoknak, akik már részt vettek a CASHFLOW TURBO 10 képzésünkön
 

A CASHFLOW 101 a pénzügyi műveltség alapjaival ismertet meg, a CASHFLOW 202 azt tanítja, hogyan lehet csökkenteni a kockázatot és javítani a befektetés megtérülését, függetlenül attól, hogy emelkedik-e a piac, vagy süllyed.

 

Az átlagemberek világában "kockázat elleni biztosításról" beszélnek. Az átlagos befektető úgy gondolja, hogy befektetni kockázatos, mivel ő bármiféle biztosítás nélkül fektet be.

 

Az átlagos befektető nem vezetne autót biztosítás nélkül, vagy nem élne orvosi biztosítás nélkül, mégis gyakran fektetnek be anélkül, hogy befektetéseiket biztosítanák.

 

A profi befektető megvédi magát, és akkor is pénzt csinál, ha a piac hirtelen emelkedik vagy süllyed. Aki sokszor játssza a CASHFLOW 202-t, megtanulhatja, hogyan védekezzen a gyors piaci változások ellen, és hogyan csináljon profitot akkor is, amikor mások veszítenek.

 

Mint Warren Buffet is mondta:  "A pénzcsinálás legjobb módja, ha nem veszítjük el azt."

 

Nyilvánvaló, hogy a CASHFLOW 101 és 202 nem vállalhat garanciát befektetéseid sikerességéért. De ha sokat gyakorolsz játékkal és játékpénzzel, képes leszel jól eligazodni a befektetések világában, ami a legtöbb befektetőről nem mondható el - olyan befektetőkről, akik a való üzleti világban, saját valódi pénzükkel játszanak.  

 

És ami a legfontosabb: nagyobb önbizalmad lesz akkor is, amikor a piac esik, ahelyett, hogy felfelé menne. Egyszerűen azért leszel magabiztosabb, mert sokkal jobban érted a piac természetét és azokat az eszközöket és stratégiákat, amelyek elérhetőek a számodra.

 

Játszd újra és újra a CASHFLOW 202 játékot, sajátítsd el a technikai befektetők fogásait, majd gyakorold a való világban is a tanultakat. Ezeknek az ismereteknek az elsajátítása időbe telik, de sokkal szerencsésebb dolog tanulni, és felkészülni a piac változásaira, mint állandó félelemben élni attól, hogy anyagilag tönkremegyünk.

 

A CASHFLOW 101 és 202 megadja számodra azokat az alapvető pénzügyi ismereteket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy gazdag és magabiztos befektetővé válj.

 

Részvételi díj:  49.500,- Ft

 

 

 

bottom of page