Gyerek Cashflow.jpg
Gyerek Cashflow.jpg

press to zoom
Gyerek Cashflow.jpg
Gyerek Cashflow.jpg

press to zoom
1/1

6+ éves gyermekek számára nyitott KIDS Klub rendezvényünk eseti jelleggel szombaton délelőtt 10:00 és 12:00 között a Telki könyvtárban.

 

Részvételi díj: nincs

Kérjük a részvételhez jelentkezz be elérhetőségeinken.

 

 

"Ha nem tudod úgy elmagyarázni, hogy egy 6 éves is megértse, akkor te magad sem érted." - Albert Einstein

 

 

Gyermek cashflow tábor 2020

 

10-14 éves gyermekek részére egy hetes egész napos nyári tábor

 

Időpont: szervezés alatt

Ár: 32.000,- Ft/gyermek

 

CASHFLOW®
Gyermekeknek

 

A befektetés egy gondolkodásmód, egy életforma. Nem helyettesíti az iskolai képzést, a kemény munkát, de olyan rendszer-, munkahelyfüggetlen pénzügyi biztonságot, és így szabadságot adhat, amelyre a modern világban gyermekeinknek a leginkább szükségük van.

 

Gyere, hozd el gyermekedet és kötetlen hangulatú, vezetett játékok segítségével megtanítjuk gyermekedet a könyvelés alapismereteire, az eszközök és források közötti különbségre, megismerkedhet a gazdagok készpénzáramlási mintájával.

 

 

 

 

 

10+ éves gyermekek számára JUNIOR Klub rendezvényünket ajánljuk eseti jelleggel szombaton délután 14.00 és 17.00 között.     

 

Részvételi díj: 3.750,- Ft / gyermek

 

 

 

Kedves Szülők!

 

Mivel kizárólag a személyre szabott megoldásokban hiszünk, kérjük, hogy mielőtt JUNIOR Klub rendezvényünkre elhozod hozzánk játszani a gyermekedet, legalább egyszer vedd igénybe Családi Pénzügyek Program® elnevezésű konzultációs szolgáltatásunkat. Klikk a linkre!

 

JUNIOR Klub rendezvényünkön első alkalommal részt vevő gyermekek esetén, kérjük, hogy a megfelelő játék-élmény megtapasztalásához legalább 3 rendezvényre előre fizesd be gyermekedet. Ha 3 alkalom után gyermeked úgy dönt, hogy ez őt nem érdekli, akkor talán jobb, ha elfogadjuk a döntését.