top of page

6+ éves gyermekek számára nyitott KIDS Klub rendezvényünk eseti jelleggel szombaton délután 14:00 és 16:00 között a Telki Klubunkban.

 

Részvételi díj: nincs

Kérjük a részvételhez jelentkezz be elérhetőségeinken.

 

 

CASHFLOW®
Gyermekeknek

 

A befektetés egy gondolkodásmód, egy életforma. Nem helyettesíti az iskolai képzést, a kemény munkát, de olyan rendszer-, munkahelyfüggetlen pénzügyi biztonságot, és így szabadságot adhat, amelyre a modern világban gyermekeinknek a leginkább szükségük van.

 

Gyere, hozd el gyermekedet és kötetlen hangulatú, vezetett játékok segítségével megtanítjuk gyermekedet a könyvelés alapismereteire, az eszközök és források közötti különbségre, megismerkedhet a gazdagok készpénzáramlási mintájával.

10+ éves gyermekek számára JUNIOR Klub rendezvényünket ajánljuk eseti jelleggel szombaton délután 14.00 és 17.00 között.     

 

Részvételi díj: 4.500,- Ft / gyermek

JUNIOR Klub rendezvényünkön első alkalommal részt vevő gyermekek esetén, kérjük, hogy a megfelelő játék-élmény megtapasztalásához legalább 3 rendezvényre előre fizesd be gyermekedet. Ha 3 alkalom után gyermeked úgy dönt, hogy ez őt nem érdekli, akkor talán jobb, ha elfogadjuk a döntését.

bottom of page