top of page

Üzleti Mentor Program

Szeretnél vállalkozni, de bizonytalan vagy, hogyan indulj el?

 

Te is azok közé tartozol, akik szeretnének az alkalmazotti életből kilépni a vállalkozói létforma oldalára?

 

Egyre inkább keresed a kihívást, hogy megvalósíthasd saját üzleti elképzeléseidet, és nagyon szeretnéd, ha a szűk havi keresetedet kitágíthatnád?

 

Talán azért nem léptél még, mert bár egyre jobban feszít belül a változtatás vágya, mellette félelem is van benned jócskán, hogy hogyan is tudnád megvalósítani álmaidat, egy sikeres és jól jövedelmező saját vállalkozást, ami egy gazdagabb életminőséget is teremt számodra.

 

Jó hírem van, ez is, mint sok minden más megtanulható.

 

Segítünk neked saját cégedet személyre szabottan, egyéni igényeid szerint beindítani, kifejezetten jól kipróbált gyakorlati módszerekkel, egy olyan szakember segítségével, aki több sikeres vállalkozást épített már fel és vitt sikerre.

 

Hogyan építsd fel sikeresen vállalkozásodat?

 

Nem azt javasoljuk, hogy csak akkor kezdj vállalkozásba, ha már mindent tökéletesen megtanultál, hiszen ez lehetetlen, és gyorsan elveszíted a kezdeti lelkesedésedet.

 

Az viszont biztos, hogy a minőségi indítás hosszú távon meghatározza vállalkozásod hatékony működését és hosszú távú életképességét.

 

Az egyéni tréningek (konzultáció, coaching) során minden fontos összetevőre kitérünk, és biztos alapokat fektetünk le, amik üzleted építését segítik. Kitérünk az üzleti stratégiára; a gazdálkodási-és pénzügyi folyamatokra: legyen az könyvelés, adózás, pályázati források megteremtése; a céges arculatra; a hatékony és folyamatosan jelen lévő marketing tevékenységre; a korszerű szervezetfejlesztésre; a megfelelő szakembereid kiválasztására; az erőforrásaid menedzselésére; az ügyfelekkel való kommunikációra; az értékesítés fortélyaira.

 

A mentor program vezetőjének szenvedélye az ötletek kibontása, a cégek beindítása, üzletágak felépítése, és úgy gondolta, most érkezett el az ideje, hogy segítsen neked, és átadja mindazokat az üzleti tapasztalatokat és tudást, amit saját üzleti vállalkozásai felépítése során megszerzett.

 

Szakmai célja, hogy minél több lelkes és ötletgazdag vállalkozó kedvű embernek segítsen a kedvező indulásban, és hogy legyőzzék a félelmüket, ami visszatartja őket a változástól.

 

Az üzlet világa izgalmas és lehetőségekkel teli, csak arra vár, hogy Te is részt vegyél benne és kibontsd képességeidet, kamatoztasd azt, amit csak Te tudsz nyújtani a világnak.

 

Részvételi díj:    259.970 Ft
Klubtagoknak:  199.970 Ft

 

 

 

bottom of page